'Populaire Martins Indi krijgt in Portugal weer hoog bezoek uit Manchester'
Nederlander blijft aandacht trekken

'Populaire Martins Indi krijgt in Portugal weer hoog bezoek uit Manchester'

09-02-2015 15:35

Louis van Gaal weigert de komst van Bruno Martins Indi uit zijn hoofd te zetten. De Nederlandse verdediger werd afgelopen weekend opnieuw bekeken door Manchester United.

Dat meldt het Portugese Record maandag. De Engelse grootmacht stuurt al het hele seizoen scouts naar FC Porto om Martins Indi (23) te bekijken. Het lijkt een kwestie van tijd tot Manchester United de belangstelling gaat concretiseren. Martins Indi speelt sinds de zomer in Portugal.

Wedden

Meer odds

Porto nam hem na het succesvolle WK van Oranje in Brazilië over van Feyenoord. Van Gaal, die daar met Martins Indi werkte, hoopt het Portugese verblijf tot een jaar te beperken. Het is de vraag of Porto meewerkt aan een vertrek van de verdediger, die verzekerd is van een basisplek en al zeventien optredens op zijn naam heeft staan. Zaterdagavond speelde hij echter niet. Zes maanden geleden telde Porto acht miljoen euro neer voor BMI

Het was afgelopen zaterdag druk op de tribunes bij Porto, dat met 0-2 won van Moreirense. Naast Manchester United waren ook scouts van Valencia, Levante en OSC Lille present. De drie clubs kwamen voor Jackson Martinez, die aan zijn laatste seizoen bezig is.