KNVB-beleid flink onder vuur genomen: Straks stellen ze Depay nog op
Brood hekelt KNVB

KNVB-beleid flink onder vuur genomen: "Straks stellen ze Depay nog op"

09-02-2015 23:00
7

Ondanks de 5-2 zege op Jong PSV is Ruud Brood niet tevreden op de manier waarop de bezoekers uit Eindhoven voor de dag kwamen. De trainer van NEC zag dat zijn ploeg het opnam tegen onder meer Jorrit Hendrix, die reeds meer dan vijftien wedstrijden speelde voor PSV 1.

Hendrix kreeg van de KNVB echter dispensatie om terug te keren van zijn blessure. "Zeer discutabel. De KNVB laat zich van zijn slechtste kant zien. Zoals Jong PSV hier voor de dag komt... Ach, ik hoop dat ze dat ook tegen concurrenten gaan doen, dat maakt het voor ons wat eenvoudiger", citeert Omroep Gelderland de keuzeheer, die het beleid van de KNVB na afloop van de wedstrijd flink kraakt.

Wedden

Meer odds

"Het is een kromme regel, maar waarschijnlijk is er nog een escape als je al zo veel wedstrijden hebt gespeeld voor het eerste team. Waar heb je 't over? Het is ook maar voor één wedstrijd he?", vervolgt Brood, die met zijn hoofd niet bij de dispensatie van Hendrix kan. "Straks stellen ze Depay nog op. De KNVB laat zich van zijn slechtste kant zien hier. Ik sta dus volledig achter de kritiek van onze clubleiding."