Raiola wil 100 miljoen en maakt reclame: Hij heeft ballen als Ibrahimovic
"Voor hem is echt niets onmogelijk"

Raiola wil 100 miljoen en maakt reclame: "Hij heeft ballen als Ibrahimovic"

21-02-2015 11:24
6

Een nieuwe dag, een nieuwe episode in de transfersoap rond Paul Pogba. Mino Raiola heeft zaterdag opnieuw reclame gemaakt voor de Franse ster, die aan zijn laatste maanden bij Juventus bezig lijkt.

Pogba wordt de laatste maanden voortdurend gelinkt aan een toptransfer naar Real Madrid of Manchester United, vooral dankzij Raiola. De zaakwaarnemer hint zaterdag opnieuw naar een vertrek bij Juventus. "Als Real Madrid hem wil, dan kunnen ze me bellen", vertelt de geboren Haarlemmer aan Marca.

"Real is een gevaarlijke club, waar veel spelers worden opgebrand door de grote druk. Maar Pogba is er klaar voor. Hij is heel erg geconcentreerd op zijn leven en carrière. Voor hem is echt niets onmogelijk."

Raiola stelt in de Spaanse krant dat de 21-jarige Pogba minimaal honderd miljoen euro moet kosten. "Maar dan krijg je wel iemand die ballen heeft, net als Ibrahimovic. Hij is de ster van zijn generatie, niemand is als hij. Barcelona wil hem ook hebben. In totaal kunnen slechts zeven clubs hem betalen."