PSV mag hopen: De deur is altijd open blijven staan voor een terugkeer
Middenvelder in gesprek met Engelse club over nieuw contract

PSV mag hopen: "De deur is altijd open blijven staan voor een terugkeer"

25-02-2015 07:27
4

PSV mag hopen op de komst van Andreas Hoelgebaum Pereira. De Eindhovense club, waar hij van zijn negende tot en met vijftiende in de jeugdopleiding speelde, is een serieuze optie voor het Braziliaans-Belgische talent van Manchester United.

"Het klopt dat we met PSV praten", zegt vader Pereira in gesprek met De Telegraaf. "PSV heeft contact gezocht met onze zaakwaarnemers. Het is de bedoeling dat ze binnenkort met PSV om de tafel gaan."

"De situatie is zo dat het contract van Andreas met Manchester United na dit seizoen afloopt", vervolgt de oud-voetbalprof zijn verhaal. "Onze zaakwaarnemers zijn in gesprek met de club over een nieuwe verbintenis, maar Andreas is klaar om te spelen en zoekt speelminuten. Als dat niet bij Manchester United kan, dan maar bij een andere club."

"PSV is daarbij een heel serieuze optie", vervolgt de vader van het talent zijn verhaal. "Het is een topclub en Andreas heeft er altijd graag gespeeld. De contacten met PSV zijn steeds goed geweest en de deur is altijd open blijven staan voor een terugkeer."

De negentienjarige Pereira kreeg tot nu toe slechts één keer speeltijd in de hoofdmacht van Manchester United, tijdens een duel in de League Cup. Overigens is PSV niet de enige club met interesse in het talent, onder meer Feyenoord en enkele Belgische clubs zien het in de middenvelder zitten.