'Van Gaal hard op weg om 'Nederlandse Cristiano Ronaldo' te strikken'
"We hebben besloten om hem te behouden in januari"

'Van Gaal hard op weg om 'Nederlandse Cristiano Ronaldo' te strikken'

02-03-2015 20:24
19

De interesse van Manchester United in Memphis Depay neemt met de dag toe. De linksbuiten van PSV, samen met ploeggenoot Luuk de Jong topscorer van de Eredivisie, vertrekt volgens het Engelse boulevardmedium Metro aan het einde van dit seizoen naar de Mancunians.

PSV heeft in de persoon van Toon Gerbrands naar verluidt aangegeven dat Depay in de zomer de optie heeft om de Eindhovenaren te verlaten, zo stelt het Engelse Metro een dag na de 1-3 nederlaag van PSV tegen Ajax.

In januari zou het United van Louis van Gaal al hebben geïnformeerd naar Depay, die in de Britse media de 'Nederlandse Cristiano Ronaldo' wordt genoemd. Tottenham Hotspur zou zelfs een bod van twintig miljoen euro hebben uitgebracht op de vleugelflitser.

"We hebben besloten om hem te behouden in januari", aldus Gerbrands volgens het hiervoor genoemde medium tegenover een journaille. "Maar hij heeft de optie om na dit seizoen te vertrekken." Het lijkt erop dat Metro doelt op deze eerdere uitspraken van Gerbrands over Georginio Wijnaldum en Depay.