Willem II vergeet Feyenoord-routinier en gaat in zee met oude bekende
"Het hoeft niet lang meer te duren voor er een akkoord is"

Willem II vergeet Feyenoord-routinier en gaat in zee met oude bekende

04-03-2015 23:23

Willem II gaat op korte termijn een nieuwe technisch directeur presenteren. Die functie is vacant, omdat trainer Jurgen Streppel niet langer een dubbelfunctie wil bekleden in Tilburg.

Willem II is inmiddels al maanden op zoek naar een opvolger, die vanaf de zomer aan de bak kan bij de huidige nummer tien van de Eredivisie. De zoektocht lijkt nu ten einde te komen. Bij monde van directeur Berry van Gool bevestigt de club aan het Brabants Dagblad dat Carlos Aalbers dé kandidaat is voor de functie van technisch directeur.

Juristen kijken deze week naar het contract dat is opgesteld. "Het hoeft niet lang meer te duren voor er een akkoord is", verklaart Van Gool aan de regionale krant. Hij verwacht mogelijk nog deze week de aanstelling. Aalbers was eerder technisch directeur bij NEC, maar daar deed hij vorig jaar een stap terug door gezondheidsproblemen.

De komst van Aalbers betekent overigens ook dat Joris Mathijsen niet langer in beeld is. Het verhaal ging dat de verdediger van Feyenoord in de zomer een punt achter zijn carrière zou zetten, om vervolgens direct aan de slag te gaan als technisch directeur van Willem II. Dat gaat niet door.