Rotterdammers in wachtkamer gezet: Hij wil interesse van andere clubs afwachten
Fischer weet nog niet of hij bijtekent bij Kralingers

Rotterdammers in wachtkamer gezet: "Hij wil interesse van andere clubs afwachten"

06-03-2015 19:15

Het is nog allerminst zeker dat Sander Fischer ook komend seizoen bij Excelsior speelt. De Kralingse club wil graag langer door met de aanvoerder, die echter heeft laten weten dat hij wil afwachten of er andere opties voorbijkomen in de zomer.

"Dat heeft Sander ons inderdaad verteld" meldt algemeen directeur Ferry de Haan aan FOX Sports. "Wij willen hem graag voor twee jaar langer aan ons binden, maar hij heeft besloten de interesse van andere clubs af te wachten. Dat is zijn goed recht. We kijken ondertussen wel verder naar vervangers, maar een deadline hebben we hem niet gesteld."

Fischer beschikt net als Daan Bovenberg en Luigi Bruins over een aflopende verbintenis bij Excelsior. De Kralingers zien wel heil in een langere samenwerking met het drietal en hebben dat inmiddels kenbaar gemaakt bij de spelers zelf. "We hebben een eerste gesprek met Daan gevoerd. Beide kampen staan er positief in, maar we hebben nog geen concrete aanbieding gedaan. Die volgt binnenkort."

"Luigi is heel belangrijk voor ons", vervolgt De Haan. "Met zijn kwaliteiten zou hij elk weekend bij ons de beste speler moeten zijn. Misschien komt het er nog niet iedere keer uit, maar wij zijn tevreden. We gaan binnenkort praten."