'Liverpool en Manchester United jagen op pijlsnelle vleugelspeler Arsenal'
Zware contractbesprekingen jagen speler weg bij Arsenal

'Liverpool en Manchester United jagen op pijlsnelle vleugelspeler Arsenal'

27-03-2015 12:54
1

Theo Walcott lijkt op weg naar de uitgang bij Arsenal. Volgens berichten lopen de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis in Noord-Londen stroefjes. Reden voor concurrenten Manchester United en Liverpool om Walcott te peilen voor een overgang.

Hoewel Walcott zelf ontkent dat er problemen zijn in het Emirates Stadium, blijven de geruchten hardnekkig door de wandelgangen gonzen. Arsenal-trainer Arsene Wenger zou Walcott weigeren op te stellen zolang hij geen nieuw contract tekent. Louis van Gaal is volgens Metro meer dan gecharmeerd van de 26-jarige vleugelspeler. Hij zou Walcott volgend seizoen graag bij zijn selectie willen hebben. United is echter niet de enige partij met interesse.

Bij de vorige contractonderhandelingen tussen Walcott en Arsenal, die ook al stroef verliepen, toonde al Liverpool interesse in de 36-voudig Engels international. Nu is de club van manager Brendan Rodgers weer in beeld. De ploeg heeft namelijk haar eigen contractrebel in Raheem Sterling. Walcott zou een mogelijke vervanger kunnen zijn voor de twintigjarige Sterling. De Reds kunnen rekenen op flinke concurrentie van eeuwige rivaal Manchester United.

De huidige verbintenis van Walcott bij Arsenal loopt nog vijftien maanden door. De vleugelflitser speelt sinds 2006 bij de ploeg uit Noord-Londen. Daarvoor speelde hij bij Southampton. Hij is een jeugdproduct van The Saints. Dit seizoen kwam Walcott pas een keer in actie voor The Gunners en hij lijkt geen aanspraak meer te maken op een basisplaats.