'Akkoord met Sterling ver weg, drie topclubs liggen op de loer'
Overeenkomst hoeft niet voor het einde van het seizoen te worden verwacht

'Akkoord met Sterling ver weg, drie topclubs liggen op de loer'

27-03-2015 11:53
6

De contractonderhandelingen tussen Raheem Sterling en Liverpool verlopen moeizaam. De twintigjarige vleugelflitser heeft de nieuwste aanbieding van Liverpool, door trainer Brendan Rodgers omschreven als 'ongelofelijk', afgewezen. 

De ongelofelijke aanbieding van Liverpool stond garant voor een weeksalaris van bijna 140.000 euro. Een flinke stap omhoog van het huidige contract van Sterling. Hij staat volgens Engelse media nu op de loonlijst voor een schamele 50.000 euro per week. Toch lijken Sterling en Liverpool volgens The Daily Mail 'mijlenver uit elkaar te liggen'. 

Trainer Rodgers gaf vorige week al aan dat een overeenkomst niet voor het einde van het seizoen hoeft te worden verwacht. Het huidige contract van de in Jamaica geboren Engels international loopt door tot 2017. Rodgers blijft ervan overtuigd dat Sterling zijn contract bij de Reds wel gaat verlengen, ondanks interesse van grote clubs als Real Madrid, Manchester City en Bayern München.

Sterling speelt sinds 2010 bij Liverpool. Dat plukte hem toen weg uit de jeugd van de Queens Park Rangers. Inmiddels speelde de vleugelspeler 85 keer in het shirt van Liverpool. In die wedstrijden kwam hij tot zeventien goals.