Supportersvereniging Ajax verheugd door Kroes-nieuws: 'Niemand is groter dan de club'

Supportersvereniging Ajax verheugd door Kroes-nieuws: 'Niemand is groter dan de club'

25 april - 17:53 Laatste update: 26 april - 10:27
64

De supportersvereniging van Ajax is erg blij met de terugkeer van Alex Kroes als technisch directeur. Veel mensen binnen Ajax zijn over hun eigen schaduw heengestapt, beseffen de fans.

Directeur van de supportersvereniging, Fabian Nagtzaam, reageert via Ajax Life verheugd op de terugkeer van Kroes. "Blijkbaar heeft men de afgelopen weken de tijd gebruikt om tot elkander te komen, iets waar wij alleen maar blij mee kunnen zijn en toejuichen. Niemand is immers groter dan de club." Kroes was erg geliefd bij de fans en op de tribunes werd meermaals steun voor hem uitgesproken.

Nagtzaam gelooft dat de terugkeer van Kroes een start kan zijn om de weg naar boven te maken met de club. "Uiteraard hopen wij dat dit een herstart is voor de samenwerking en dat de bestuurders en toezichthouders binnen de club voortaan ook als team naar buiten treden en zich houden aan hun taken en verantwoordelijkheden die hun functie met zich meebrengt." Kroes was eerder algemeen directeur bij Ajax, maar hij zal nu terugkeren als technisch eindverantwoordelijke.