'Feyenoord-trainer Rutten moet redder worden van noodlijdende club'
Link weer gelegd

'Feyenoord-trainer Rutten moet redder worden van noodlijdende club'

09-04-2015 08:59
8

Fred Rutten blijft de voornaamste kandidaat om na dit seizoen bij FC Twente de vacante positie van technisch directeur in te vullen. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. Het is echter de vraag of Rutten zelf genoeg heil ziet in de klus.

De Tukkers hebben inmiddels budget vrijgemaakt voor een technisch directeur, ondanks het feit dat de financiën van de club nog steeds niet in orde zijn. Desalniettemin hoopt de club uit Enschede een td aan te trekken.

Volgens het AD is Rutten de 'topkandidaat', maar is het allesbehalve duidelijk of de huidige trainer van Feyenoord zélf wel wil. En dat komt natuulijk door de ontstane situatie. Twente dreigt door de financiële problemen zelfs voor de tweede keer een puntenaftrek te krijgen.

"Een technisch directeur is noodzakelijk. Juist in deze situatie moeten we creatief zijn met het technische beleid", aldus Gerard van den Belt, algemeen directeur van Twente, eerder tegenover NOS. Eerder op donderdag werd al bekend dat Joop Munsterman zonder toestemming van de rvc heeft gezorgd voor een nieuwe verbintenis van Alfred Schreuder.