'Depay zit om de tafel met Manchester United en gespreksleider Van Gaal'
Afspraak in diepste geheim

'Depay zit om de tafel met Manchester United en gespreksleider Van Gaal'

24-04-2015 00:07
12

Manchester United wordt mogelijk de nieuwe club van Memphis Depay. De 21-jarige topscorer van PSV en de Eredivisie gebruikte deze week zijn vrije dag voor een bezoek aan de Engelse grootmacht.

Depay sprak woensdag in het diepste geheim met een delegatie van Manchester United, meldt Voetbal International. Zaakwaarnemer Kees Ploegsma en Kees Vos, directeur van managementbureau SEG, vergezelden hem. Louis van Gaal zou het gesprek hebben geleid.

De manager van United en Depay kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij het Nederlands elftal, die uitmondde in een succesvol WK. De international scoorde twee keer (tegen Australië en Chili) en zou een voorkeur hebben voor een hereniging met de oud-bondscoach.

De transfer is echter nog niet in kannen en kruiken. Manchester United heeft concurrentie van Paris Saint-Germain, Liverpool en Bayern München. De Franse topclub heeft inmiddels een zeer lucratieve aanbieding de deur uitgedaan, nadat Depay de club ook persoonlijk had bezocht.

Depay gaat in de zomer vertrekken bij PSV, zoveel is inmiddels wel zeker. De Eindhovense club geeft de sterspeler de ruimte om eerst zelf een akkoord met een andere club te bereiken. PSV zal vervolgens in gesprek gaan over de transfersom, die rond de dertig miljoen ligt.