Droom begint werkelijkheid te worden: 'Uiteindelijk is het een bizarre middag'
"Voor ons was het een zware middag"

Droom begint werkelijkheid te worden: 'Uiteindelijk is het een bizarre middag'

25-05-2015 20:26
1

De Graafschap is weer een stap dichter bij promotie naar de Eredivisie gekomen. De formatie uit Doetinchem was met 0-1 te sterk bij Go Ahead Eagles en maakt zich daarom op voor de finale van de play-offs. In de laatste ronde staat een dubbele confrontatie met FC Volendam op het programma.

"Voor ons was het een zware middag", was de reactie van hoofdtrainer Jan Vreman na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Ik denk dat Go Ahead Eagles behoorlijk wat druk heeft gezet en kansen heeft afgedwongen. Zelf hebben we wat uitvallen gehad waar we te weinig mee hebben gedaan. Uiteindelijk is het een bizarre middag."

"Je komt met 1-0 voor, dan wordt de wedstrijd even gestaakt en speel je hem op het laatste moment uit." Invaller Vincent Vermeij nam het winnende doelpunt voor zijn rekening. "Het was mijn derde balcontact. In de eerste wedstrijd speelde ik een slechte wedstrijd. Daardoor zet de trainer je op de bank. Daar moet je mee dealen dan. Ik ga gewoon vlammen als ik erin sta. Dan is het mooi dat ik het verschil maak."

Met de overwinning komt promotie steeds dichterbij voor de Superboeren. "Of we klaar zijn voor de Eredivisie? Ik denk dat we altijd mee willen doen. We dromen al heel lang van de Eredivisie. Al een paar jaar. Alleen komt het nu wel heel dichtbij", sluit Vreman hoopvol af.