Update: Ajax ontkent interesse in 'Griekse Hulk' van Panathinaikos
Aanvaller scoorde zestien keer dit seizoen

Update: Ajax ontkent interesse in 'Griekse Hulk' van Panathinaikos

10-06-2015 20:32
6

Ajax is op zoek naar een concurrent voor Arek Milik en is volgens Griekse media bij Panathinaikos uitgekomen. Daar loopt aanvaller Nikolaos Karelis (23) rond. De Amsterdammers zouden vier miljoen euro voor hem op tafel moeten leggen.

In Griekenland wordt de naam van de aanvaller woensdag stevig in verband gebracht met de Amsterdamse club. Nederlandse media hebben dat nog niet eerder gedaan, wél werd bekend dat scouts van Ajax Karelis dit seizoen al eens bekeken. Vanwege zijn fysieke kracht is hij in zijn thuisland vergeleken met de Braziliaan Hulk.

Wedden

Meer odds

Met zestien treffers in de Griekse competitie vond Karelis het voorbije seizoen makkelijk het doel. Dat zorgt niet alleen voor de mogelijke interesse van Ajax. Ook Werder Bremen is in verband gebracht met de speler die vorig jaar nog tegen PSV scoorde in de Europa League.

Panathinaikos wil tenminste vier miljoen euro voor Karelis ontvangen. Biedingen van drie miljoen zijn tot op heden van tafel geveegd. Griekse media melden ook dat OSC Lille en Standard Luik Karelis in het verleden hebben bekeken.

Update 20:26 uur: Ajax ontkent
Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft Ajax geen belangstelling voor de Griekse spits Nikos Karelis. Dat laat hij weten aan Voetbal International