Boze Fischer zorgt voor opschudding: Haha, weet ik verdomme niet
"Ik wil er verder niet zoveel over zeggen"

Boze Fischer zorgt voor opschudding: "Haha, weet ik verdomme niet"

17-06-2015 22:27
11

Denemarken begon woensdagavond met een knappe 1-2 overwinning op Tsjechië aan het jeugd-EK, maar Viktor Fischer deelde niet in de feestvreugde. De 21-jarige aanvaller werd in de tweede helft gewisseld en maakte veel misbaar.

Fischer hief zijn handen boven zijn hoofd op het moment dat hij werd gewisseld door bondscoach Jess Thorup en liep direct door naar de kleedkamer. "Ik weet niet waarom ik werd gewisseld, ik wil er verder niet zoveel over zeggen", reageerde de Deen na afloop tegenover Ekstra Bladet. "Ik ga morgen praten met de trainer."

Wedden

Meer odds

Denemarken begon uitermate stroef aan het EK, maar kon uiteindelijk toch juichen. Fischer was hoe dan ook niet tevreden. "Of ik tevreden was over de aanvoer? Nee, niet echt. Het was een moeilijke wedstrijd. We kregen weinig ruimte, maar gelukkig hebben we orde op zaken kunnen stellen."

De 21-jarige aanvaller weet nog niet of hij zaterdag speelt tegen het ijzersterke Duitsland. "Haha, weet ik verdomme niet", lachte Fischer als een boer met kiespijn. "Op dit moment verrast niets me meer. De trainer was boos over ons spel, sommige jongens moeten meer laten zien."