Ambitieuze Fischer reageert op daverende verrassing: Die heb ik nog steeds
"Je wilt beter worden; als persoon en als team"

Ambitieuze Fischer reageert op daverende verrassing: "Die heb ik nog steeds"

21-06-2015 16:44
2

Excelsior en Sander Fischer zorgden zondag voor een daverende verrassing door aan te kondigen dat de twee partijen het aflopende contract met één seizoen hebben verlengd. De aanvoerder van de Kralingers is blij met Excelsior, ook al was er interesse van andere clubs.

Waarom heeft Fischer uiteindelijk besloten om bij Excelsior te blijven? "Excelsior is altijd blij met mij geweest en heeft zijn uiterste best gedaan om mij te behouden. Ik woon in Rotterdam en ben gelukkig bij de club", laat Fischer weten in een telefonische reactie aan RTV Rijnmond.

Wedden

Meer odds

Het is niet uitgesloten dat Fischer na dit seizoen alsnog een stap hogerop maakt. Hij tekende niet voor niks voor één jaar bij. "Ik heb altijd eerlijk mijn ambities kenbaar gemaakt en die heb ik nog steeds. Er zijn echter geen clubs voorbijgekomen waarvoor ik de stap wil maken."

Excelsior is op de goede weg, zo erkent Fischer. "Je wilt beter worden; als persoon en als team. Het is daarom heel belangrijk dat veel jongens blijven. Als je daarbij extra versterkingen kan aantrekken, dan zie ik daar veel perspectief in. Dat heb ik zeker meegenomen. Zo'n tweede jaar in de Eredivisie wordt natuurlijk heel lastig, maar we willen het nog beter gaan doen."