'Feyenoord krijgt goed nieuws over toekomst van begeerde Boëtius en Vilhena'
Talenten reageren

'Feyenoord krijgt goed nieuws over toekomst van begeerde Boëtius en Vilhena'

23-06-2015 10:28
25

De aanhang van Feyenoord lijkt een langer verblijf van Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena toch nog niet uit het hoofd te hoeven zetten. Beide toptalenten van de club willen in Rotterdam blijven. 

Dat meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International dinsdag. De Feyenoord-watcher ging op bezoek bij een privétraining van Vilhena, die vervolgens benadrukte dat hij bij Feyenoord wil blijven. Technisch directeur Martin van Geel hield eerder rekening met een vertrek van de twintigjarige middenvelder, die - ondanks een gebrek aan speeltijd - dus toch een voorkeur heeft voor een langer verblijf in De Kuip.

Ook Boëtius denkt volgens VI niet aan een vertrek uit Rotterdam. Van Geel had de hoop op een contractverlenging van de linksbuiten nog niet opgegeven en die hoop zal nu dus worden versterkt. Beide spelers liggen nog tot 2016 vast in Rotterdam-Zuid, waardoor er snel moet worden gesproken over contractverlenging.

Wellicht dat de gesprekken over een nieuwe verbintenis dan ook snel weer worden hervat. Een transfer blijft aannemelijk als Feyenoord en de twee spelers er deze zomer toch niet uitkomen. Vilhena stond in de winterstop al op het punt naar Southampton te verkassen, terwijl Boëtius in de gaten wordt gehouden door tal van clubs.