'Castaignos kan transfer op zijn buik schrijven; Twente behoudt Mokotjo'
Twee transfers gaan niet door

'Castaignos kan transfer op zijn buik schrijven; Twente behoudt Mokotjo'

27-06-2015 09:55
6

Swansea City-manager Gary Monk lijkt Eder te strikken als zijn laatste grote aankoop van deze zomer. Dat betekent dat Luc Castaignos, de spits van FC Twente, een overstap naar The Swans op zijn buik kan schrijven. Kamohelo Mokotjo verkast ook niet naar Engeland.

Vooralsnog is er volgens TC/Tubantia geen enkel aantrekkelijk bod uitgebracht op de spits van de club uit Enschede. Castaignos mag vanwege de penibele financiële situatie bij Twente vertrekken, maar moet dus in ieder geval nog even wachten op een transfer.

Swansea gaat volgens South Wales Evening Post vol voor Eder van Sporting Braga uit Portugal. Hij mag Bafetimbi Gomis, de huidige voorste man van de Engelsen, voorzien van concurrentie. Eder kost Swansea ongeveer acht miljoen euro. De club uit Wales zag ook in Castaginos een serieuze optie.

Ook voor Mokotjo, middenvelder van Twente, zit een transfer naar Engeland er niet in. Hij krijgt geen werkvergunning en zal volgens de Twentse krant niet overstappen naar Brentford, de club van Marinus Dijkhuizen. Mokotjo heeft de clubleiding van Twente laten weten dat hij wil blijven.