'Guardiola tekende drie weken geleden al en verkast in 2016 naar Engeland'
Trainer dient contract uit bij Bayern en vertrekt daarna

'Guardiola tekende drie weken geleden al en verkast in 2016 naar Engeland'

26-07-2015 19:45
9

Josep Guardiola werkt vanaf volgend jaar voor het eerst in de Premier League. De Spanjaard verruilt dan Bayern München voor Manchester City, meldt beIN Sports zondag.

Het is niet voor het eerst dat Guardiola aan City wordt gelinkt. Eind vorig seizoen, toen Bayern sportief in de problemen kwam door blessures van Arjen Robben en Franck Ribéry, groeide de kritiek op Guardiola en doken geruchten op over een vertrek. Dat gebeurt nu weer, maar met nieuwe details.

Wedden

Meer odds

Volgens beIN Sports heeft Guardiola zelfs al getekend bij The Citizens. Zijn contract bij Bayern München loopt medio 2016 af, waardoor hij komend seizoen kan gaan en staan waar hij wil. Drie weken geleden zou hij zijn handtekening al hebben gezet onder een verbintenis in het Etihad Stadium. Vanaf het seizoen 2016/2017 is hij trainer van Manchester City, aldus het medium.

Guardiola zelf ontkende in mei de geruchten over een overstap naar City. Toen werd echter ook gemeld dat het om deze zomer zou gaan. Een switch in de zomer van 2016 is toen niet ontkend.