'Complete' Ajax-spits gespot: Hij is heel dichtbij en ze kunnen hem betalen

'Complete' Ajax-spits gespot: "Hij is heel dichtbij en ze kunnen hem betalen"

30-08-2015 12:51
19

Sebastien Haller is hot. In de laatste dagen van de transfermarkt is er nog veel te doen om de spits van FC Utrecht, dat de Fransman aan het begin van de transferperiode overnam van AJ Auxerre. Nu krijgt Ajax de tip om Haller te halen.

"Als je het over Ajax hebt... Die hebben met Milik geen topspits in huis. Elf goals in een jaar maken? Dat is te weinig voor Ajax. Nu die club Europees gaat spelen en daarnaast de beker en competitie heeft, is hij wellicht een optie. Haller is heel dichtbij en Ajax kan het betalen", stelt Been als analist van FOX Sports over de aanvaller, die wordt begeerd door diverse clubs.

Wedden

Meer odds

Een Ajax-spits moet ook goed zijn in de kleine ruimtes. "Dat kan hij ook wel. Dat zagen we zaterdag nog tegen Groningen (2-0 winst, red.). Hij is zo slim en vaardig. Dit is een complete spits. Ik zou zeggen: denk er over na, Ajax." Ronald de Boer vulde aan: "Sanogo kan me nog niet bekoren en Milik heeft wel potentie. Maar je krijgt een ontzettend druk programma. Haller laat het nu ook al zien. Utrecht is natuurlijk niet van het niveau van Ajax, maar Haller heeft een bepaalde bravoure die wel past bij Ajax."