Feyenoord en Kramer niet akkoord met schikkingsvoorstel van KNVB

Feyenoord en Kramer niet akkoord met schikkingsvoorstel van KNVB

07-10-2015 10:40
68

Feyenoord en Michiel Kramer gaan niet akkoord met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing van de aanklager betaald voetbal. Dat maakt de Rotterdamse club woensdagochtend bekend. De aanklager stelde die straf eerder deze week voor naar aanleiding van een incident in het competitieduel met De Graafschap. Kramer duwde daarin een opponent in zijn gezicht. 

Feyenoord laat op het digitale thuis weten dat de club de zaak zal laten voorkomen bij de tuchtcommissie van de voetbalbond. Binnen afzienbare tijd vindt er een zitting plaats, waarop alle betrokken partijen hun lezing mogen geven over het handgemeen tussen Kramer en Ted van de Pavert. Op camerabeelden was te zien hoe de Feyenoorder een tik in het gezicht van de verdediger gaf. Tijdens de wedstrijd zag scheidsrechter Danny Makkelie het incident niet.

Wedden

Meer odds

Op basis van de televisiebeelden besloot de aanklager betaald voetbal om de zaak te onderzoeken. Maandag kregen Kramer en Feyenoord zoals gezegd te horen dat de targetman vier duels schorsing -  waarvan één voorwaardelijk - opgelegd krijgt. Blijft de schorsing uiteindelijk staan, dan betekent dit dat Kramer de competitieduels met AZ (thuis) en sc Heerenveen (uit) én de kraker tegen Ajax in de KNVB Beker moet missen.