Molenaar springt bij na ruw verstoorde bekerdroom: Dan een kort geding

Molenaar springt bij na ruw verstoorde bekerdroom: "Dan een kort geding"

20-11-2015 13:17
2

Kozakken Boys werd deze week uit de KNVB Beker gezet, omdat het tegen HBS (1-2) een speler liet invallen die niet op het wedstrijdformulier stond. De Topklasser laat het er echter niet bij zitten en vecht het besluit aan.

"We hebben uitvoerig overleg gevoerd met onze advocaat Keje Molenaar", legt voorzitter Henk de Goeij uit op de clubsite. "Hij heeft geconstateerd dat de KNVB een paar heel belangrijke punten heeft laten liggen in deze procedure. Hij vindt dat er gegronde redenen zijn om dit besluit van de KNVB aan te vechten."

"Er gaat een brief uit naar de KNVB vanuit de advocaat, waarin wij de KNVB sommeren om de beslissing in te trekken en ons alsnog toe te laten tot de volgende ronde van de KNVB-beker", vervolgt De Goeij. "Als de KNVB daar afwijzend op reageert, dan willen we zo ver gaan om een kort geding aan te spannen tegen de KNVB om ons recht te halen."

De KNVB heeft tot vijf uur maandagmiddag om te reageren voordat Kozakken Boys een kort geding aanspant. De Goeij benadrukt dat de amateurclub het niet zo gewild heeft, maar dat het zich genoodzaakt voelt om op deze manier te handelen.