Sportieve problemen bij FC Twente: En dan komt deze onrust er nog bij

Sportieve problemen bij FC Twente: "En dan komt deze onrust er nog bij"

27-11-2015 12:09

Zowel op financieel als op sportief vlak gaat het slecht met FC Twente. De ploeg van René Hake staat met slechts negen punten op de vijftiende plaats. Daar kwamen afgelopen week de uitgelekte documenten van Doyen bij, waardoor de Tukkers in zwaar financieel weer verkeren.

Hake is kortom niet te benijden. Hij erkent dat het lastig is. "In die zin dat de resultaten tegenvallen en dan komt deze onrust er nog bij. Maar wij proberen ons nu vooral op het voetbal te richten", zegt de trainer tegen de NOS.

"Wij leven enorm mee met de supporters en de mensen die nauw betrokken zijn bij de club", vervolgt Hake. "Maar voor ons is het heel belangrijk om er naast te stappen. Om ons te richten op hetgeen waar we zelf invloed op hebben."

Hake is blij met de supporters die via social media aangaven massaal op de afsluitende training aanwezig te zullen zijn. "Dat kan alleen maar motiverend werken, de club leeft en is van die mensen. Zo zien ze dat en zo voelen ze dat. Ze komen alleen maar naar de training om ons te steunen. Daar moet je dankbaar voor zijn."