PSV moet weer puzzelen na goed nieuws uit ziekenboeg: Eindelijk fit raken

PSV moet weer puzzelen na goed nieuws uit ziekenboeg: "Eindelijk fit raken"

10-12-2015 09:44
5

PSV-trainer Phillip Cocu lijkt Simon Poulsen niet lang te hoeven missen. De linksback meldde zich woensdagochtend bij de training van de A-selectie. Poulsen kon dinsdag niet aantreden in het Champions League-duel met CSKA Moskou (2-1).

De Deen zag PSV winnen van de Russen, waardoor de Eindhovenaren verzekerd zijn van de knock-outfase van het miljoenenbal. "Natuurlijk sta ik hier hartstikke blij en vind ik het mooi dat de club dit bereikt heeft. Ik was er dolgraag bij geweest en hoop nu eindelijk fit te raken en mijn niveau weer te bereiken", zegt Poulsen tegen het Eindhovens Dagblad.

Of Poulsen zaterdag tegen Roda JC Kerkrade inzetbaar is, is de vraag. Santiago Arias wel. De Colombiaanse rechtsback ontbrak dinsdag vanwege een schorsing. Door de afwezigheid van de beide spelers moest Phillip Cocu tegen CSKA flink puzzelen. Cocu koos voor Hector Moreno als linkerverdediger en Joshua Brenet als rechtsback. Het centrale duo werd gevormd door Nicolas Isimat-Mirin en Jeffrey Bruma. Isimat-Mirin raakt mogelijk tegen Roda zijn basisplaats weer kwijt.