'Internazionale kijkt naar PSV en moet acht tot tien miljoen euro vrijmaken'

'Internazionale kijkt naar PSV en moet acht tot tien miljoen euro vrijmaken'

29-12-2015 11:42
30

Jeffrey Bruma heeft zich in de kijker gespeeld bij Internazionale. De Italiaanse club schijnt de PSV-verdediger op het spoor te zijn gekomen door zijn goede prestaties in de Champions League.

Bruma was voorheen nooit de meest populaire speler bij PSV, maar heeft zich dit seizoen aan de zijde van Héctor Moreno opgewerkt tot een uitstekende kracht. Dat is niet onopgemerkt gebleven in Italië. Internazionale, de koploper van de Serie A, ligt volgens Corriere dello Sport op de loer voor de 24-jarige verdediger, die eerder uitkwam voor Feyenoord, Chelsea en Hamburger SV.

Inter is op zoek naar een jonge, maar ervaren opvolger voor Andrea Ranocchia, die op het punt staat te vertrekken in de winter. Bologna hoopt hem te verleiden tot een transfer. Ook in het buitenland is er interesse voor de lange Italiaan, die niet kan rekenen op een basisplaats in Milaan.

Ook Bruma lijkt daar niet vanuit te kunnen gaan, mocht het tot een deal tussen PSV en Internazionale komen. De ploeg van trainer Roberto Mancini versterkte zich afgelopen zomer met Miranda en Jeison Murillo en de twee maken veel indruk. In Italië wordt de transferwaarde van Bruma geschat op een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro.