'Meeting Guardiola in Amsterdam over Dortmund-ster; mogelijke gevolgen Ajax'

'Meeting Guardiola in Amsterdam over Dortmund-ster; mogelijke gevolgen Ajax'

09-03-2016 07:51
9

Pep Guardiola werd door De Telegraaf gespot in Amsterdam. Het blijkt volgens de krant dat de aanstaande trainer van Manchester City daar al bezig was voor komend seizoen. De Spanjaard sprak volgens het dagblad met Ilhan Gündogan, de oom van Borussia Dortmund-ster Ilkay Gündogan.

Riechedly Bazoer van Ajax en Jetro Willems van PSV zouden ook ter sprake zijn gekomen in de hoofdstad. Maar Gündogan blijkt het hoofdonderwerp van gesprek te zijn geweest. Opvallend detail: in de media gaan geruchten dat Bazoer bij Dortmund wordt gezien als vervanger van Gündogan. Daarvoor moet de international van Duitsland eerst vertrekken. De speler in kwestie heeft nog een contract tot medio 2017.

Bij de gesprekken over de Duitse middenvelder was naast Guardiola en de oom van de speler ook Txiki Begiristain, technisch directeur van City, aanwezig. In Duitsland is inmiddels ook opgemerkt dat Guardiola voor een geheime meeting naar Amsterdam was afgereisd. BILD maakt eveneens melding van het feit dat City graag Gündogan aan de selectie wil toevoegen. Dat maakt ongetwijfeld veel los bij onze oosterburen, aangezien Bayern München - de huidige club van Guardiola - ook al lang achter hem aan zit.