Hazard wekt woede en onbegrip bij Chelsea: 'Bij zo'n belangrijk duel? Shocking'

Hazard wekt woede en onbegrip bij Chelsea: 'Bij zo'n belangrijk duel? Shocking'

10-03-2016 10:19
16

Eden Hazard heeft zichzelf woensdagavond een slechte dienst bewezen door in de rust van het Champions League-duel met Paris Saint-Germain van shirtje te ruilen met Angel Di Maria. Fans en voetbalanalisten spreken schande van de rare actie van de Belgische Chelsea-ster. 

Oud-middenvelder Roy Keane kon zijn ogen niet geloven toen hij zag dat Hazard zijn tricot overhandigde aan Di Maria. "Na afloop van de wedstrijd is het eigenlijk al erg zat, maar tijdens de pauze, bij zo'n belangrijk duel? Shocking", aldus Keane, die actief is als analist bij ITV. "Wat bezielt zo'n speler?"

Chelsea-manager Guus Hiddink is ook niet blij met de onbezonnen actie van Hazard, die door zijn eigen fans werd uitgefloten bij het verlaten van het veld. "Eigenlijk mag zoiets niet voorkomen, maar in sommige landen is het gebruikelijk het dan al te doen en niet te wachten tot het eindsignaal."

Chelsea ging op Stamford Bridge met 2-1 onderuit tegen PSG. Dat betekende na de eerdere 2-1 nederlaag tijdens de heenwedstrijd in Parijs uitschakeling in de Champions League.