Populaire Immers in onzekerheid: 'In z'n totaliteit heb ik het hier fantastisch'

Populaire Immers in onzekerheid: 'In z'n totaliteit heb ik het hier fantastisch'

11-03-2016 07:04
6

Lex Immers (29) heeft het uitstekend naar zijn zin bij Cardiff City, de club die hem momenteel huurt van Feyenoord. De fans van de Championship-formatie uit Wales dragen de Hagenaar bovendien op handen. 

"Het is onvoorstelbaar mooi wat ik hier meemaak. Ik denk dat iedere voetballer het leuk vindt om zoveel complimenten te krijgen. Het is even wat anders dan ik gewend ben in Nederland", vertelt Immers in een interview met De Telegraaf. "Het geeft me nog meer vertrouwen en stimuleert me nog meer om in het Engelse voetbal te laten zien wat ik in huis heb. Met mijn goals betaal ik de trainer van Cardiff, die mij heeft gehaald, ook terug."

Wedden

Meer odds

Immers maakte al drie doelpunten sinds zijn komst naar Wales. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog door. Hoe ziet hij zijn toekomst? "Ik kan nu niet overzien hoe het loopt na dit seizoen. Ik sta officieel nog tot 2017 bij Feyenoord onder contract en Cardiff zit ook nog met een verbod op transfers", aldus de rechtspoot.

"Maar in z’n totaliteit heb ik het hier met mijn gezin fantastisch. De kinderen leren al aardig engels op school. M’n zoontje zat in de opleiding bij ADO en mist dat een klein beetje. Maar als we hier permanent gaan wonen, zal hij wel bij Cardiff gaan voetballen."