Pröpper moet ook geblesseerd afhaken voor Oranje: Blind roept duo op

Pröpper moet ook geblesseerd afhaken voor Oranje: Blind roept duo op

21-03-2016 11:10
14

PSV'er Davy Pröpper is als vijfde speler afgevallen bij Oranje. Door zijn afwezigheid - en die van vier andere internationals - heeft bondscoach Danny Blind Patrick van Aanholt van Sunderland en Ibrahim Afellay van Stoke City als vervangers opgeroepen voor de aankomende oefeninterlands.

Pröpper moest zondag zijn voet laten onderzoeken na het duel tussen PSV en Ajax (0-2). Zijn exacte kwetsuur is nog niet bekend, maar Pröpper moet afhaken voor de aankomende twee oefenduels van Oranje. Het Nederlands elftal speelt komende week tegen Frankrijk en Engeland. Hij is het vijfde blessuregeval na Daryl Janmaat, Erik Pieters, Ron Vlaar en Jürgen Locadia en dus de tweede PSV'er die moet afzeggen.

Wedden

Meer odds

Locadia ging zondag in de kraker tegen Ajax met een enkelblessure naar de kant. Hij liep de blessure op na een duel met Mitchell Dijks, waarna de aanvaller verkeerd terechtkwam. Hij liep na de wedstrijd huilend door de catacomben van het Philips Stadion. Eerder hoopte Locadia tegen Duitsland op zijn interlanddebuut, maar die wedstrijd werd afgelast.