'Serieuze' Van Halst zet deur voor dubbelrol en terugkeer wagenwijd open

'Serieuze' Van Halst zet deur voor dubbelrol en terugkeer wagenwijd open

20-04-2016 07:32
2

Jan van Halst denkt serieus na over het aanbod van FC Twente om aan de slag te gaan in de dubbelfunctie van commercieel en technisch directeur. Dat meldt Voetbal International. Zodra de licentie is veiliggesteld willen de Tukkers de huidige analist binnenhalen.

Van Halst was eerder als manager algemene zaken verbonden aan Twente. De voormalig middenvelder vertrok in 2011 echter uit de Grolsch Veste, omdat hij zich niet langer kon verenigen met het gedrag en beleid van toenmalig voorzitter Joop Munsterman. De laatste tijd werd hij door belangrijke sponsor- en supportersgroepen al naar voren geschoven.

De achterban van Twente ziet in Van Halst het ideale boegbeeld om de wederopstanding van de eredivisionist gestalte te geven. "Er zijn meer overwegingen die ik moet maken", reageert Van Halst, die zijn huidige functies bij FOX Sports en Lagardère Sports moet opgeven om aan de slag te kunnen in Enschede, tegenover VI.

"Hoe komt het bestuur van FC Twente eruit te zien? Wat is het financiële en dus het technische perspectief? Als de club de licentie behoudt, ga ik er serieus over nadenken. Ik heb er vijftien jaar gewerkt, Twente gaat me aan het hart", aldus Van Halst.