Dit was de ochtend: Zlatan doet het onverwachtse, exit voor Blind

Dit was de ochtend: Zlatan doet het onverwachtse, exit voor Blind

31-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Sneijder slaat terug
Wesley Sneijder heeft uitgehaald naar de Turkse media. Zij maakten een heel eigen verhaal van een ribblessure van de aanvallende middenvelder van Galatasaray en stelden dat hij met hartritmestoornissen kampt. Sneijder reageert via Twitter

Exit voor Blind bij United
Daley Blind kan deze transferzomer uitkijken naar een nieuwe werkgever. De komst van José Mourinho bij Manchester United pakt voor de verdediger slecht uit. Naar verluidt komt de oud-Ajacied niet voor in de plannen van de Portugees. (Sky Sports)

Zlatan doet het onverwachtse en gaat voor snelle terugkeer
Zlatan Ibrahimovic is altijd in voor onverwachte dingen. Er wordt gesteld dat de Zweedse aanvaller komende zomer terugkeert bij Malmö FF en niet verkast naar Manchester United. Ibrahimovic gaf eerder aan dat een terugkeer tot de mogelijkheden behoort. (The Sun)

'Vilhena wijst zes clubs af en kan snel vijfjarig contract ondertekenen'
De transfersoap rond Tonny Vilhena lijkt deze week beëindigd te worden. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord staat op het punt zijn jawoord te geven en te verkassen naar Italië. Vilhena zou in Milaan een vijfjarig contract ondertekenen. (Algemeen Dagblad)

De Boer weet deze week meer over toekomst
Frank de Boer weet deze week of hij aan de slag gaat bij Everton. Verwacht wordt dat The Toffees de komende dagen een beslissing maken over de nieuwe trainer. De Boer behoort samen met Ronald Koeman tot de vijf kandidaten. (Algemeen Dagblad)