Trouwe Ajax-middenvelder denkt aan transfer: 'Velen denken aan vertrek'

Trouwe Ajax-middenvelder denkt aan transfer: 'Velen denken aan vertrek'

31-05-2016 18:12
27

Thulani Serero lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. Het is nog niet duidelijk wat de nieuwe hoofdtrainer Peter Bosz met hem van plan is, maar zelf lijkt de Zuid-Afrikaan al voorzichtig zijn conclusies te trekken.

Serero kwam met uitzondering van de laatste fase van het seizoen niet in het Amsterdamse stuk voor en neigt naar een vertrek. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik speel al vijf jaar bij Ajax en ik denk dat ik een aantal belangrijke knopen moet doorhakken als ik binnenkort terugkeer", laat de middenvelder weten aan Kick Off.

Het was een zwaar seizoen voor Serero, erkent hij. Het vertrek van Frank de Boer, waar hij zijn hele Ajax-leven onder voetbalde, en de komst van opvolger Bosz gaat wat hem betreft niet meteen uitkomst bieden.

"Ik heb de laatste weken van het seizoen veel gespeeld, maar ik weet niet of die lijn volgend seizoen kan doortrekken. Ik speel al heel lang bij Ajax en voel me op mijn plek. Maar nu De Boer is vertrokken zie ik om me heen veel spelers denken aan een volgende stap", aldus Serero. "Maar goed, ik weet nog niet wat ik ga doen. Die vraag kan ik onmogelijk beantwoorden op dit moment."