Gerucht uit Frankrijk: PSG wil vijftien miljoen betalen voor Oranje-international

Gerucht uit Frankrijk: PSG wil vijftien miljoen betalen voor Oranje-international

25-06-2016 09:54
38

Na Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg zou nu ook Paris Saint-Germain belangstelling hebben voor Oranje-international Vincent Janssen. De Franse topclub is op zoek naar een nieuwe spits. 

Na het transfervrije vertrek van vedette Zlatan Ibrahimovic uit Parijs is Edinson Cavani nog de enige écht nummer 9 in de selectie van de landskampioen. PSG wil zich daarom per se versterken met een goalgetter die de concurrentie aangaat met Cavani. L'Equipe schrijft zaterdag dat AZ-aanvaller Janssen (22) op de radar is verschenen bij de puissant rijke club. 

Wedden

Meer odds

PSG is naar verluidt bereid om vijftien miljoen euro op tafel te leggen voor de Eredivisie-topscorer (27 goals) van afgelopen seizoen. Of AZ genoegen neemt met dat bedrag, is maar de vraag. Eerder deze week werd bekend dat de Alkmaarders een soortgelijke aanbieding uit Londen van tafel hebben geveegd. Janssen moet namelijk minimaal twintig miljoen opleveren. Manager voetbalzaken Max Huiberts stelde dat 'het verschil tussen vraag en aanbod veel te groot is'.