'Het buitenland is een grote kans, ik heb al een paar jaar in Nederland gespeeld'

'Het buitenland is een grote kans, ik heb al een paar jaar in Nederland gespeeld'

28-06-2016 15:38
2

Pele van Anholt wacht nog altijd op een nieuwe club. De transfervrije vleugelverdediger traint momenteel met sc Heerenveen mee om fit te blijven.

"Zolang ik nog geen club heb mag ik hier meetrainen om fit te blijven. Heerenveen vond het geen enkel probleem", aldus de 24-jarige verdediger tegen Omrop Fryslan. Van Anholt hoopt op een buitenlands avontuur, eerder gaf hij aan graag naar Engeland of Duitsland te willen.

Wedden

Meer odds

Van Anholt laat weten dat er wel wat dingen lopen, maar nog niets concreet is. Toch sluit hij het boek Heerenveen nog niet. "Er is altijd een optie, maar daar ga ik niet vanuit, ik ben hier puur om fit te blijven."

De laatste vijf seizoenen was Van Anholt een vaste waarde bij Heerenveen. De club besloot echter om zijn contract niet te verlengen, waardoor de vleugelverdediger nu transfervrij is. Hij geeft aan zich nog geen zorgen te maken en laat alles op zich afkomen. "Het buitenland is een grote kans, ik heb al een paar jaar in Nederland gevoetbald en ik houd wel van avontuur."