'Chelsea heeft beet: Napoli-uitblinker verkast voor 40 miljoen naar Londen'

'Chelsea heeft beet: Napoli-uitblinker verkast voor 40 miljoen naar Londen'

03-07-2016 09:17
4

Chelsea denkt de komst van Kalidou Koulibaly snel af te kunnen ronden. Volgens Britse media hebben The Blues met SSC Napoli, de werkgever van de Senegalese verdediger, een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro. 

De 25-jarige Koulibaly speelt sinds medio 2014 in Napels. De Serie A-grootmacht nam de oersterke verdediger destijds over van RC Genk. In de Italiaanse competitie heeft de international zich ontwikkeld tot één van de beste en meest gewilde stoppers van Europa.

Wedden

Meer odds

Chelsea lijkt nu dus aan de haal te gaan met de rechtspoot. The Daily Mirror claimt dat de onttroonde landskampioen ongeveer veertig miljoen euro betaalt voor de Afrikaan. Op Stamford Bridge moet Koulibaly de concurrentie aangaan met onder meer Gary Cahill, John Terry en Kurt Zouma. 

De verdediger wordt zeker niet de enige miljoenenaankoop van de club van kersvers manager Antonio Conte. Michy Batshuayi, Belgische spits van Olympique Marseille, zal zondag waarschijnlijk gepresenteerd worden. Ook hij kost ongeveer veertig miljoen.