Vermeij laat Eredivisie-transfer afhangen van uitspraak: Een heel ander verhaal

Vermeij laat Eredivisie-transfer afhangen van uitspraak: "Een heel ander verhaal"

09-07-2016 17:23
11

Vincent Vermeij wacht met het nemen van een beslissing over zijn toekomst totdat duidelijk is in welke competitie De Graafschap komend seizoen moet spelen. Dat zegt de spits in gesprek met Omroep Gelderland.

Vermeij wordt in verband gebracht met een vertrek naar Excelsior, maar zover is het nog niet. "Het is voor mij, en ik denk voor iedereen belangrijk dat we even afwachten wat er 15 juli gebeurt. Als De Graafschap in de Eredivisie blijft, wordt het een heel ander verhaal", doelt Vermeij op de uitspraak van de rechter in de zaak die De Graafschap heeft aangespannen. De club vindt dat het recht heeft op een plek in de Eredivisie, omdat het zolang in onzekerheid werd gehouden door de soap rond FC Twente.

Vermeij wil uiteindelijk het liefst volgend seizoen in de Eredivisie spelen. "Ik streef er na om het hoogst haalbare te halen. Ik heb vorig jaar een goed seizoen gedraaid. Vooral de tweede seizoenshelft. Dan hoop je dat je de stijgende lijn kan doorzetten. Dat zou voor mij wat beter zijn in de Eredivisie dan in de Jupiler League."