'Premier League-move lonkt voor Janmaat: middenmoter meldt zich in Newcastle'

'Premier League-move lonkt voor Janmaat: middenmoter meldt zich in Newcastle'

10-07-2016 07:19
1

Daryl Janmaat is mogelijk ook komend seizoen te bewonderen in de Premier League. Volgens boulevardkrant The Daily Mirror wil Watford de vleugelverdediger graag overnemen van Newcastle United. 

De 26-jarige Janmaat ligt bij The Magpies nog vast tot de zomer van 2020. Na de degradatie van zijn club zou de vleugelverdediger direct aan zijn management hebben laten weten dat hij komend seizoen niet in het Championship wil spelen. Diverse Italiaanse clubs, waaronder Internazionale en Juventus, zijn in de afgelopen maanden gelinkt aan de oud-Feyenoorder. Nu is Watford dus concreet voor Janmaat. 

Wedden

Meer odds

Afgelopen jaargang eindigde de Londense club op de dertiende plaats in de competitie. De werkgever van Steven Berghuis en Nordin Amrabat versterkte zich deze zomer al met onder meer spits Isaac Success (vijftien miljoen euro) en Belgisch international Christian Kabasele (tien miljoen). Of Newcastle mee wil werken aan een transfer van Janmaat, is onbekend. Afgelopen week legde de grootmacht uit Noord-Engeland in ieder geval een nieuwe rechtsback vast.