Van Geel baalt en jubelt: 'Hij is onze topaankoop, er was veel belangstelling'

Van Geel baalt en jubelt: 'Hij is onze topaankoop, er was veel belangstelling'

17-07-2016 14:36
5

Martin van Geel ontkent dat Sassuolo zich gemeld heeft voor Rick Karsdorp. Volgens Italiaanse media staat de verdediger van Feyenoord op het lijstje van de club uit de Serie A, maar de technische man van de Rotterdammers weet van niets. Verder gaat hij in op een eigen aankoop: Nicolai Jorgensen.

"Dat is bij mij niet bekend", opent Van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. Volgens Van Geel hebben de media er een handje van om geruchten de wereld in te slingeren. "Sommige mensen maken daar een sport van. We leven in een voetbalwereld die in the picture staat met enorm veel media-aandacht. Daar leven we mee en gaan we normaal mee om."

Van Geel ontkent dat de Italiaanse club zich heeft gemeld voor Karsdorp en veegt de geruchten van tafel. "Soms leidt het weleens tot misverstanden en onrust. Als je als directielid bij een grote club als Feyenoord werkt, moet je daar mee omgaan." De transfer van Nicolai Jorgensen, naar Feyenoord, werd niet opgemerkt door de media. Van Geel is lovend over de spits. "Hij is onze topaankoop die moet concurreren met Kramer."

"Er was veel belangstelling voor hem. Jorgensen is verstandig geweest. Hij heeft veel ervaring in zijn benen en we verwachten dan ook heel veel van hem. Het is een hele complete spits", besluit Van Geel.