'Napoli mikt op Milik of bekende Real-spits na megatransfer van Higuain'

'Napoli mikt op Milik of bekende Real-spits na megatransfer van Higuain'

18-07-2016 16:07
6

Napoli heeft niet alleen zijn pijlen gericht op Arek Milik, zo stelt het Spaanse Marca. De Italiaanse topclub heeft ook Alvaro Morata op de radar, als Gonzalo Higuain zijn transfer naar Juventus afrondt.

De topspits kan voor een miljoenenbedrag van 94 miljoen euro - de gelimiteerde afkoopsom die in zijn contract staat - verkassen. Juve wil hem graag inlijven. Napoli moet dan ook op zoek naar een opvolger en leek die te vinden in Milik van Ajax. Morata werd onlangs nog teruggekocht door Real Madrid, dat hem twee jaren terug verkocht aan nota bene Juventus.

Wedden

Meer odds

Het zou zeer opvallend zijn als Napoli nu aan de haal gaat met de Spaanse spits, aangezien hij vorig seizoen nog belangrijk was voor Juve. Real betaalde onlangs dertig miljoen om Morata terug te kopen. Naar verluidt heeft De Koninklijke in de tussentijd al een aanbieding van zestig miljoen euro van Chelsea afgewezen. Real-coach Zinedine Zidane heeft Morata namelijk in zijn plannen opgenomen. Of Napoli kans van slagen heeft, is dan ook de grote vraag.