'Guardiola kijkt verder dan Sané en richt pijlen op Leicester-sensatie'

'Guardiola kijkt verder dan Sané en richt pijlen op Leicester-sensatie'

19-07-2016 12:50
2

Manchester City richt zijn pijlen op Ryad Mahrez als Leroy Sané onhaalbaar blijkt. Dat meldt France Football dinsdag. De club van manager Pep Guardiola ondervindt hevige concurrentie in de strijd om het toptalent van Schalke 04.

Naast Manchester City zijn ook Real Madrid en Bayern München in de race voor de twintigjarige Sané, zo bevestigde zijn vader maandag. Mochten The Citizens achter het net vissen, dan wordt de aandacht verlegd naar Mahrez. De Algerijn maakte het voorbije seizoen grote indruk bij Leicester City, dat mede dankzij zeventien goals van Mahrez de Premier League won.

Wedden

Meer odds

Door zijn goede spel staat Mahrez bij veel Europese topclubs op het lijstje. Leicester City gaat dan ook hoog in de boom zitten en vraagt liefst 53 miljoen euro voor de 25-jarige aanvaller, zo weet The Telegraph. In 2014 kostte hij The Foxes slechts een schijntje van dat bedrag. Destijds werd iets meer dan een half miljoen overgemaakt naar Le Havre.

Mahrez werd behalve Manchester City deze zomer al genoemd bij FC Barcelona, Chelsea en Arsenal. Leicester is ondanks alles hoopvol dat de speler van het jaar in de Premier League ook komend seizoen in het King Power Stadium actief is.