'Watford dreigt Feyenoord op spits te drijven in jacht op Berghuis'

'Watford dreigt Feyenoord op spits te drijven in jacht op Berghuis'

19-07-2016 16:16
18

De mogelijke transfer van Steven Berghuis naar Feyenoord wordt een kwestie van de lange adem. De Rotterdamse intenties zijn duidelijk, maar de bal ligt bij Watford.

De Engelse club is op dit moment aan zet inzake Berghuis, meldt Voetbal International dinsdag. De 24-jarige aanvaller heeft zelf wel oren naar een transfer, terwijl technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord er alles aan doet om eruit te komen met Watford. De bal ligt nu bij The Hornets, die Berghuis vorig seizoen voor ruim zes miljoen euro overnamen van AZ.

Wedden

Meer odds

Het debuutseizoen van Berghuis evolueerde echter in een fiasco, hoewel hij tegen het einde van het jaar wel wat meer speeltijd kreeg. Zijn Watford-contract loopt nog drie jaar door. De club weet nog niet helemaal wat het met Berghuis wil deze zomer, maar een verhuur – wat Feyenoord het liefst wil – is niet de meest voor de hand liggende optie.

Verwacht wordt dat Feyenoord tot het einde van de transferperiode gaat wachten. Volgens VI komen er dan 'ongetwijfeld getalenteerde spelers vrij bij grotere clubs zoals Manchester City'. Berghuis is dan mogelijk weer beschikbaar voor verhuur én dus weer en optie voor Feyenoord.