'Raiola houdt astronomisch bedrag over aan deal met Manchester United'

'Raiola houdt astronomisch bedrag over aan deal met Manchester United'

20-07-2016 23:34
18

De deal is nog niet helemaal rond, maar woensdagavond lekt al een aantal details over de onderhandelingen tussen Juventus en Manchester United over Paul Pogba. Mino Raiola pikt een serieus graantje mee.

Dat wordt gemeld door Italiaanse media, die claimen over 'gevoelige' informatie inzake de onderhandelingen tussen Juve en United te beschikken. Alles wijst erop dat de twee clubs een akkoord hebben bereikt over een transfersom van 120 miljoen euro en Raiola lijkt zichzelf allerminst vergeten te zijn.

De invloedrijke zaakwaarnemer strijkt een hoop percentages op, waardoor in totaal 32 miljoen euro (!) rechtstreeks in zijn zakken verdwijnt. Althans, dat zijn de geruchten. Het gaat naar verluidt om vijftien procent van de transfersom, een commissie en een deel van het salaris van Pogba

In Engeland ligt een vijfjarig contract klaar voor Pogba, die zijn salaris kan verdubbelen: van zes miljoen naar twaalf miljoen euro. Tussen 2009 en 2012 speelde hij al bij Manchester United. Juventus nam hem vier jaar geleden voor vier miljoen euro over.