'PSV bereid tot allerlaatste transferdag te luisteren naar biedingen op drietal'

'PSV bereid tot allerlaatste transferdag te luisteren naar biedingen op drietal'

26-07-2016 22:00
10

Jetro Willems, Adam Maher en Luciano Narsingh kunnen tot en met 31 augustus getransfereerd worden door PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de club geen ultimatum gesteld voor het mogelijke vertrek van de drie spelers.

Willems en Narsingh hebben bij PSV nog een contract voor één jaar en hebben van hun werkgever de keuze gekregen: of ze verlengen hun contract, of ze worden deze zomer nog verkocht. Maher heeft nog een tweejarig contract maar heeft, ondanks zijn goede voorbereiding in Eindhoven, de wens om naar het buitenland te vertrekken. PSV heeft de drie spelers geen 'transfer-ultimatum' opgelegd, waardoor clubs tot vlak voor het verstrijken van de transferdeadline zaken mogen doen met PSV.

Overigens grapte Willems deze week al over een transfer naar Liverpool, door op Snapchat een foto te plaatsen waarin zijn hoofd op die van Georginio Wijnaldum bij diens presentatie als speler van Liverpool was geplakt. "Een beetje lol moet kunnen, laten we niet té serieus worden", zegt Willems daarover tegen het Eindhovens Dagblad.