Update: Versterking voor Excelsior: verdediger tekent dinsdag voor één jaar

Update: Versterking voor Excelsior: verdediger tekent dinsdag voor één jaar

01-08-2016 23:07
11

Centrale verdediger Milan Massop kan rekenen op interesse van verschillende Eredivisie-clubs. FOX Sports meldt dat Excelsior, Go Ahead Eagles en NAC Breda zich willen versterken met de 23-jarige Nederlander.

Massop speelde het afgelopen seizoen bij FC Eindhoven, maar na goed overleg besloten beide partijen om het contract te ontbinden. Zodoende zoekt de mandekker nog naar een nieuwe club om zijn carrière komend seizoen voort te zetten. Voor zijn periode bij de Eindhovense Jupiler League-club speelde hij jaren voor De Graafschap.

Mitchell van der Gaag, tegenwoordig trainer van Excelsior, werkte vorig seizoen met Massop samen bij Eindhoven. Ook de interesse van NAC komt niet als een verrassing: Hans Smulders haalde Massop vorige zomer naar Eindhoven en is op dit moment technisch directeur van de Bredase club. Go Ahead had de centrale verdediger deze zomer al op proef, maar hij kon niet overtuigen. Xandro Schenk, mandekker van de Eagles, is in beeld bij FC Utrecht en dus gaat de club uit Deventer opnieuw bekijken of Massop een gewenste versterking is.

Update 18.05: NAC Breda ontkent bij monde van technisch directeur Hans Smulders dat het momenteel interesse heeft in Massop. De komst van de linksbenige verdediger is vooralsnog niet aan de orde. "Misschien over vier weken, maar ik ga nu eerst naar Manchester", zegt hij tegen BN DeStem. Excelsior is volgens het dagblad de grote favoriet om de stopper in te lijven. 

Update 23.07: Massop gaat inderdaad aan de slag bij Excelsior, bevestigt technisch directeur Ferry de Haan maandagavond in gesprek met FOX Sports. Dinsdag wordt de 23-jarige verdediger gekeurd in Rotterdam. Als alle goed verloopt, ondertekent Massop vervolgens een contract voor één jaar.