'PSV bekijkt opties na afhaken Van Ginkel, Henriksen niet op lijstje'

'PSV bekijkt opties na afhaken Van Ginkel, Henriksen niet op lijstje'

10-08-2016 09:19
5

PSV weet dat het voor het einde van de transferperiode een middenvelder wil aantrekken, maar voelt zich daarbij niet opgejaagd. Technisch manager Marcel Brands heeft meerdere opties.

Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de situatie van Siem de Jong in de gaten gehouden, zoals eerder al gemeld. De speler zelf sluit een terugkeer naar Nederland niet uit. Ook PSV is een optie voor de oud-Ajacied. Volgens het ED is Markus Henriksen in tegenstelling tot eerdere berichten niet in beeld bij PSV. De middenvelder van AZ staat open voor een transfer.

Door het afhaken van Marco van Ginkel moest PSV doorschakelen naar andere opties. De middenvelder van Chelsea werkt de komende maanden aan zijn herstel en bekijkt daarna wat het best is voor zijn toekomst. Op Instagram richt hij zich tot de fans van PSV. 'Helaas is het, door de klachten die ik nu heb, niet mogelijk om naar PSV te komen', schrijft hij.

'Ik heb in Eindhoven een heel mooi, half seizoen beleefd, met het behalen van het kampioenschap als ultieme bekroning. Ik wil jullie supporters, spelers en de staf bedanken en wie weet zien we elkaar snel!', besluit de middenvelder.