Meer spelers op komst bij Willem II: Ongelooflijk veel spelers, dus keus genoeg

Meer spelers op komst bij Willem II: "Ongelooflijk veel spelers, dus keus genoeg"

10-08-2016 19:31
2

Willem II-trainer Erwin van de Looi hoopt ook na de komst van Branco van den Boomen, gehuurd van sc Heerenveen, op meer versterkingen bij de club. "Ik heb daar zeker een goed gevoel over", zegt de coach in gesprek met FOX Sports.

"Ik weet waar we mee bezig zijn en de dingen die lopen. Maar soms zijn transfers van kleine dingen afhankelijk. Dan gaan ze net wel door, of niet. Soms moet je geduld hebben om proberen de goede speler binnen te halen", zegt Van de Looi. "Er zijn ongelooflijk veel spelers op de markt, dus er is keus genoeg. Maar je wilt de spelers waarvan jij denkt dat ze jouw club versterken."

"Die hebben we op het oog", vervolgt de Willem II-coach. Maar of dat vandaag gaat lukken of morgen, dat weet ik niet. Toevallig hebben we vandaag wel weer een speler binnengehaald, dus dat is wel mooi", doelt Van de Looi op Van den Boomen. "Het lijkt erop dat het goed gaat komen." Willem II versterkte zich eerder deze transferzomer met Andreas Calcan, Thom Haye, Elmo Lieftink, Fran Sol en huurde Jari Schuurman.