Zlatan won informatie in voor spetterende United-transfer: Ik ga eerlijk zijn

Zlatan won informatie in voor spetterende United-transfer: "Ik ga eerlijk zijn"

11-08-2016 09:03
5

Jonas Olsson heeft een rol gespeeld in de transfer van Zlatan Ibrahimovic naar Manchester United. De Zweedse verdediger van West Bromwich Albion kreeg talloze keren vragen van Zlatan over het leven in Engeland.

"Zlatan heeft er goed over nagedacht, voordat hij tekende bij Manchester United. We hebben contact gehad vanaf de lente. Ik vertelde Zlatan dat United perfect bij hem zou passen. De persoonlijkheid die hij heeft, is net als de persoonlijkheid van Cantona. Het ontbreekt daar bij United aan", vertelt Olsson in Aftonbladet.

"Ik ga eerlijk zijn. Ik wilde graag dat hij hierheen zou komen. Daardoor stijgt het aanzien van de competitie nog meer en voor mij persoonlijk is het leuk om tegen hem te kunnen spelen. Ik hoop dat ik dat nog steeds kan zeggen nadat we tegen United hebben gespeeld.", vervolgt de landgenoot van Zlatan.

"Hij heeft me wat berichten gestuurd en om mijn mening gevraagd over de sfeer in Engeland, welke club bij hem zou passen en ook over het leven in Manchester. Hij wilde graag weten over het sociale leven hier. Maar ik denk niet dat mijn mening zo zwaar heeft gewogen. Hij heeft ook met anderen gesproken en hun mening telt ongetwijfeld zwaarder", benadrukt Olsson.