De Boer ziet Inter-aankoop gepresenteerd worden: Iedereen wil hier spelen

De Boer ziet Inter-aankoop gepresenteerd worden: "Iedereen wil hier spelen"

12-08-2016 14:56
2

Hij was al even binnen, maar Ever Banega is vrijdag officieel gepresenteerd als nieuwe speler van Internazionale. De Argentijnse middenvelder kwam deze zomer over van Sevilla.

Banega tekende begin juli al een driejarig contract in Milaan en werd vrijdagmiddag voorgesteld aan pers en publiek. "Ik heb voor Inter gekozen, omdat het een grote club is. Ik denk dat elke voetballer hier wil spelen", begon hij. "Voor welke positie ik gehaald ben? Dat zal nog moeten blijken. Ik kan in vrijwel elke rol op het middenveld spelen."

Wedden

Meer odds

Voordat Banega zijn jawoord gaf aan Inter, sprak hij naar eigen zeggen met Gonzalo Higuain. "Ja, we hebben veel met elkaar gesproken tijdens de Copa America. Hij heeft me meer verteld over de Serie A, wat een mooie, zeer interessante competitie is. Het heeft me het beslissende zetje gegeven."

Banega gaat in het Giuseppe Meazza samenwerken met een andere trainer dan hij waarschijnlijk had verwacht toen de middenvelder tekende. Frank de Boer volgde deze week de vertrokken Roberto Mancini op. Banega liet zich niet over De Boer.

Lees ook: De XI van De Boer bij Inter: versterking op één positie topprioriteit