Update: 'Huurtransfer van PSV-verdediger wordt maandag al beklonken'

Update: 'Huurtransfer van PSV-verdediger wordt maandag al beklonken'

14-08-2016 18:52
5

Phillip Cocu verwacht dat er op korte termijn het één en ander gaat gebeuren op transfervlak bij PSV. Op namen gaat de trainer van de Eindhovense club echter niet in.

Cocu houdt zich op de vlakte als hij door FOX Sports wordt gevraagd naar de actuele situatie rond Siem de Jong, die in de belangstelling van PSV zou staan. "We zijn bezig om de selectie rond te krijgen", reageert hij. "We zijn natuurlijk al aan het seizoen begonnen, maar ik heb deze week ook aangegeven dat er nog wel iets gaat gebeuren."

Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Cocu: "Het gaat om spelers die erbij kunnen komen, maar ook spelers die nog gaan vertrekken. Op namen ga ik niet in. Als we wat te melden hebben doen we het heel graag, dan zullen we snel iets bekendmaken. Maar dat heeft op dit moment geen zin."

Cocu bevestigt wél dat Menno Koch op het punt staat te vertrekken. De verdediger is op weg naar FC Utrecht. "De kans is heel groot dat Menno verhuurd gaat worden. Begin komende week zal dat wel rondkomen, al is dat moeilijk te zeggen. De intentie van beide partijen is er in elk geval. Menno is eraan toe om meer minuten te maken. Ik hoop dat het rondkomt."

Update 18.52 uur: FC Utrecht krijgt vanaf maandag al de beschikking over Menno Koch. Dat meldt FOX Sports. De 22-jarige verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van PSV.