'PSV doet ultieme poging met extra miljoenen om Ramselaar los te weken'

'PSV doet ultieme poging met extra miljoenen om Ramselaar los te weken'

16-08-2016 15:45
33

PSV geeft de hoop op FC Utrecht-middenvelder Bart Ramselaar nog niet op, meldt het Algemeen Dagblad. Er is een groot verschil tussen vraag en aanbod, maar de Eindhovenaren willen een ultieme poging doen om Ramselaar te kopen.

Eerder werd gemeld dat de vraagprijs van Utrecht, dat circa zeven miljoen euro voor Ramselaar wil beuren, te gortig is voor PSV. Daardoor was Ramselaar naar verluidt een gepasseerd station. Niks is minder waar volgens het AD, dat stelt dat PSV alsnog een ultieme poging gaat wagen om tot een akkoord te komen met Utrecht.

Beide partijen zullen nog een keer om tafel gaan om een transfer te bespreken. PSV wilde aanvankelijk 3,5 miljoen euro betalen plus een bonusconstructie. Utrecht hield vast aan zeven miljoen euro. Het lijkt erop dat PSV nu bereid is om meer geld neer te tellen voor de middenvelder.

De Eindhovenaren zijn op zoek naar een versterking voor het middenrif, nadat Marco van Ginkel heeft afgezegd. PSV hoopt dat het Ramselaar kan losweken voor ongeveer vijf miljoen euro plus afspraken over bonussen rond de Champions League en eventuele titel.